Ce isi doresc cu adevarat clientele tale cand vin la salonul cosmetic?

Ce isi doresc cu adevarat clientele tale cand vin la salonul cosmetic?
Adevarul este ca femeile (si barbatii in egala masura) vin la salonul cosmetic atat pentru a beneficia de procedurile cosmetice, cat si pentru a se relaxa. Nimic nu e mai placut decat sa iti iei o pauza de cateva ore doar pentru tine, sa mergi intr-un loc curat si frumos si sa beneficiezi de rasfat pentru corpul si mintea ta! Asadar, ce isi doresc clientele tale cand vin la salonul cosmetic pentru a se simti rasfatate cu adevarat? Afla din acest articol marca Marsali Wax! 
 

Ce isi doresc cu adevarat clientele tale cand vin la salonul cosmetic?


Iata ce isi doresc clientele tale pentru a se simti rasfatate la salonul tau si cateva sfaturi pentru a le surprinde in mod placut:

       1. Deoarece experienta epilarii este deseori perceputa ca fiind destul de intima, clientele tale vor aprecia preocuparea ta pentru protejarea intimitatii lor. Iti recomandam sa oferi clientelor tale chilotei de unica folosinta, indiferent de tipul de  epilare pentru care opteaza ele. Acesti chiloti tanga sunt realizati din material netesut TNT, sunt moi si catifelati, au un elastic lejer si nu fosnesc. Gasesti seturi de chiloti de unica folosinta la Marsali Wax, la un pret foarte bun, iar impresia pe care o vei face asupra clientelor tale va fi de nota 10 plus! 


chiloti unica folosinta la set - Marsali Wax


       2. Dupa cum stii, parul este cea mai de pret comoara pentru o femeie. De aceea, protectia lui in timpul tratamentelor faciale trebuie sa aiba prioritate. Clientele tale vor aprecia acest lucru cu un Big Like! Asadar, iti recomandam sa le oferi o bentita de unica folosinta pentru par atunci cand lucrezi in zona fetei cu ceara, creme, uleiuri, namol, tratamente, machiaj etc. 


set bentite par de unica folosinta - Marsali Wax

       3. Cearceaful de pat din hartie sau husa de pat de unica folosinta fac parte din obligatiile nu doar legale, ci si etice referitoare la igiena intr-un salon de cosmetica. Clientele tale apreciaza cand le astepti cu patul proaspat si curat, frumos imbracat fie in cearceafuri de hartie, fie intr-o husa de pat de unica folosinta. Si, crede-ne pe cuvant, ele vor observa daca salonul tau nu e pregatit sa le primeasca in cele mai bune conditii de igiena!


rola cearceaf unica folosinta - Marsali Wax


       4. Clientele tale vor petrece una sau mai multe ore in salonul cosmetic, in functie de procedurile pe care le doresc. De aceea, este un gest foarte frumos sa le intrebi daca doresc un pahar cu apa sau o cafea. Vor aprecia acest lucru! 

Aplica toate aceste recomandari daca nu o faci deja si vei simti impactul pozitiv asupra business-ului tau! Noi, echipa Marsali Wax, iti stam la dispozitie cu tot ce ai nevoie pentru salonul tau cosmetic, de la ceara pana la vopsele henna si accesorii! 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!