Cum poti integra produsele Marsali in salonul tau de infrumusetare

Cum poti integra produsele Marsali in salonul tau de infrumusetare

Ai un salon de înfrumusețare, dar nu știi ce produse profesionale să alegi? Recomandarea noastră este să citești cu atenție acest articol, în care suntem siguri că vei afla multe lucruri utile. Așadar, în cele ce urmează îți vom prezenta ce produse profesionale poți alege să folosești pentru serviciile de cosmetică și epilare din cadrul salonului tău.

Serviciul de cosmetică

În cadrul acestui serviciu ne vom axa cu precădere pe stilizarea sprâncenelor. Acest proces presupune utilizarea a mai multor produse și proceduri în funcție de solicitarea clientului. Așadar, pentru cosmetizarea sprâncenelor se poate opta pentru metode simple, precum pensarea acestora, sau metode mai complexe, precum tehnicile de reconstrucție a sprâncenelor. Procedurile mai complexe includ tehnici de microblanding, tehnici de micropigmentare și tehnici de laminare, indiferent de alegerea făcută acestea vor necesita utilizarea unor produse profesionale pe tot parcursul procesului.
produse profesionale epilare

Prima etapă a procesului de reconstrucție a sprâncenelor este pre-procesul, acesta se referă la pregătirea sprâncenelor și a pielii cu ajutorul unor produse profesionale speciale, precum soluții de curățare a pielii din zona sprâncenelor și a machiajului sau utilizarea unor diverse produse de tip primer. Următoarea etapă din reconstrucția sprâncenelor este vopsirea sau micropigmentarea acestora în funcție de cerințele clientei. În cadrul acestei etape, Marsali îți oferă o gamă variată de produse, fie că alegi o vopsea hibrid, sau o vopsea pe bază de henna. Ultima etapă este cea post-proces, în care se realizează îndepărtarea surplusului de vopsea și se realizează fixarea pigmentului cu ajutorul unor produse profesionale, precum: șampon, loțiune sau spray de fixare a culorii, sau diverse geluri.

Serviciul de epilare

Printre serviciile oferite de un salon de înfrumusețare se numără și epilarea. Aceasta este o tehnică de îndepărtare a părului nedorit din diverse zone ale corpului. De asemenea și această tehnică presupune parcurgerea a anumitor procese și utilizarea a diverse produse. În ceea ce privește necesarul de produse profesionale de care salonul tău are nevoie, acestea sunt: accesorii pentru epilat, diverse tipuri de ceară, aparate pentru a încălzi ceara, și produse de îngrijire. 
produse profesionale epilare

Pentru a oferi un serviciu calitativ este foarte important să se aibă în vedere atât produsele utilizate, tehnicile, cât și igiena. Din punct de vedere al igienei, este recomandat să utilizezi accesorii pentru epilat care să fie de unică folosință, și aici se includ: role de hârtie pentru epilat, spatule din lemn sau metalice, cearceafuri de unică folosință, mănuși, benzi pentru epilat, și alte accesorii care pot contribui la confortul clientului tău. Totodată calitatea serviciului prestat reiese și din produsele profesionale alese pentru realizarea serviciului de epilare. Acest aspect este foarte important și trebuie alese cu mare grijă, deoarece având contact direct cu pielea persoanelor acestea pot dezvolta iritații sau o piele sensibilă în contact cu produsul. Prin urmare, cu produsele profesionale de la Marsali această etapă se poate realiza fie ca epilare cu ceară sau fie ca epilare cu pastă de zahăr. Ce este bine de reținut atunci când se realizează o epilare este ce fel de tratamente se utilizează înainte și după procedură. Așadar, pentru a evita formarea de leziuni ale pielii și pentru a pregăti zona ce urmează a fi epilată, este recomandat să se țină cont de îngrijirea pielii într-un mod corespunzător. Prin urmare, se poate apela la produse pre și post epilare spre exemplu: geluri, pudră, loțiuni sau creme cu efect calmant și hidratant. 
produse profesionale

Concluzii

În concluzie, pentru a oferi servicii profesionale trebuie să alegi să lucrezi cu cele mai bune produse. Așadar, este recomandat să se acorde o mare importanță în alegerea adecvată a tipurilor de produse profesionale pe care să le poți utiliza în salonul tău de înfrumusețare pentru furnizarea serviciilor de cosmetică și epilare. Totodată, sperăm că, acest articol ți-a fost de folos și că am reușit să îți oferim o perspectivă asupra a ce produse profesionale ai putea alege să folosești.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!