Ingrijirea pielii dupa epilare - Vezi cele 7 lucruri pe care nu trebuie sa le faci!

Ingrijirea pielii dupa epilare - Vezi cele 7 lucruri pe care nu trebuie sa le faci!

Imediat dupa epilare, poti simti un usor disconfort pe piele. Este perfect normal. Aceasta senzatie va trece foarte rapid daca acorzi putina atentie ingrijirii pielii dupa epilare. Afla din acest articol marca Marsali Wax care sunt cele 7 lucruri pe care nu trebuie sa le faci dupa epilare!
 

Ingrijirea pielii dupa epilare



Indiferent ca te-ai epilat acasa sau la salon, cu ceara sau cu pasta de zahar, sunt cateva lucruri la care trebuie sa fii atenta imediat dupa epilare. In acest fel, senzatia de disconfort va disparea imediat si pielea ta nu va fi inrosita sau iritata. Asadar, iata ce sa nu faci dupa epilare:

1. Nu purta haine stramte, din material sintetic, care nu iti lasa pielea sa respire. Evita obiectele de imbracaminte precum colantii sau maiourile. In schimb, poti alege haine mai largi si realizate din materiale naturale precum bumbacul, inul sau matasea. 

2. In prima saptamana de dupa epilare, nu folosi exfoliante pentru piele. Totusi, inainte de epilare o exfoliere este mai mult decat binevenita, ajutand la smulgerea usoara a tuturor firelor de par. Un scrub pentru corp inainte de epilare chiar face minuni! 




scrub pentru corp pre-epilare - Marsali Wax


3. In primele zile dupa epilare, nu agresa pielea cu sapunuri sau geluri de dus puternice, nici cu creme de corp cu parfum sau substante chimicale. In schimb, poti alege un gel post-epilare racoros si relaxant. 


crema de corp post-epilare cu musetel - Marsali Wax

4. Daca te-ai epilat in zona inghinala, este indicat sa eviti relatiile intime in primele zile de dupa epilare, pentru a preveni iritatiile si firele crescute sub piele. 

5. Pentru a proteja porii dupa epilare si a grabi inchiderea lor, alege sa faci dus in primele zile dupa epilare in loc sa te scufunzi in cada. Stim ca vrei sa te rasfeti, insa pielea ta are nevoie de masajul facut de stropii de apa din timpul dusului. De asemenea, evita sauna, solarul si expunerea la soare in primele zile dupa epilare.

6. Transpiratia excesiva poate dauna pielii proaspat epilate, de aceea iti recomandam sa nu mergi la sala in primele 2-3 zile dupa epilare. Cu siguranta vei recupera dupa ce pielea ta va fi complet refacuta!

7. Foloseste un ulei post-epilare cu musetel care sa iti calmeze pielea si sa iti dea o senzatie de prospetime si de racoare. 


 



ulei post-epilare cu musetel - Marsali Wax
 

Produse post-epilare pentru saloanele cosmetice si pentru acasa


Pentru ca stim importanta ingrijirii pielii atat inainte, cat si dupa epilare, iti punem la dispozitie produse pre-epilare si produse post-epilare premium la preturi fara concurenta. Aceste produse sunt ideale atat pentru folosirea acasa, cat si pentru rasfatarea clientelor de la salonul tau cosmetic. O femeie cu pielea frumoasa este o femeie fericita, care va reveni la salonul tau pentru a se epila! 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!