TOP 8 cele mai frecvente întrebări despre epilarea cu zahăr

TOP 8 cele mai frecvente întrebări despre epilarea cu zahăr

1.Ce este epilarea cu zahar?

Similar cu epilarea cu ceară, epilarea cu zahăr este tot o procedură de îndepărtare a părul de pe corp trăgând rapid părul de la rădăcină.

Pasta de zahăr se aplică cu o mână înmănușată în direcția opusă creșterii părului.

Apoi este scos în direcția creșterii părului, ceea ce înseamnă că nu rupe părul înapoi, lăsându-vă pielea netedă, fără păr. 

Pasta în sine este 100% organică și făcut doar din zahăr, lămâie și apă și aplicat la temperatura corpului, așa că nu există risc de ardere. Nu am menționat nici bețe sau benzi?

2. Din ce este făcută ceara de zahăr?

Zahăr, lămâi organice și apă! Toate ingredientele sunt naturale și obținute în mod responsabil. Chiar și procesarea este atât de curată încât puteți mânca ceara de zahăr.

3. Este dureroasă epilarea cu zahăr?

Ceara de zahăr nu se lipește de piele, așa că abia o simți când îndepărtezi părul. Dar asta depinde foarte mult si de nivelul de sensibilitate a clientei.

4. Este epilarea cu zahăr sigură pentru pielea sensibilă?

După procedura de epilare cu zahăr clienții pot avea o piele cu o roșeață ușoară, dar acesta nu durează mult, deoarece se aplică și o crema calmanta specifică tratamentului.

5. Pe ce tip de păr funcționează epilarea cu zahăr?

Orice tip de par; fin, gros, lung si scurt. Ai nevoie doar de jumătate din lungimea unui bob de orez pentru a îndepărta eficient părul.

6. Se poate folosi zahărul pentru epilare în zone sensibile precum axile?

Da. Epilarea cu zahăr este făcută pentru zonele sensibile. Este atât de blând cu pielea încât a căpătat reputația de cea mai bună metodă de îndepărtare a părului pentru pielea sensibilă și zonele sensibile.

7. Pot bărbații să folosească procedura de epilare cu zahăr? 

Da. Este o procedură sigură atât pentru femei cât și pentru bărbați.

8. Cât timp durează până crește părul înapoi după o procedură de epilare cu zahăr?

Epilarea cu zahăr are o eficiență destul de ridicată, chiar și așa va trebui să o repeți la aproximativ fiecare 6-8 săptămâni.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!