TOP 9 Cele mai des întâlnite întrebări despre Vopseaua henna pentru sprâncene

TOP 9 Cele mai des întâlnite întrebări despre Vopseaua henna pentru sprâncene


1. Cât durează vopseaua henna pe sprâncene?

Rezultatele tratamentului cu henna pentru sprâncene durează de obicei până la 2 săptămâni pe piele și până la 6 săptămâni pe păr.

2. Este sigur să-ți vopsești sprâncenele cu henna?

Sprâncenele vopsite cu henna o procedură sigură. Fiecare tip de piele poate folosi henna deoarece este un produs natural. Dar, așa cum am menționat mai devreme, unii oameni pot fi alergici la henna. Dacă nu ai mai folosit niciodată henna, cel mai bine este să faci un test de plasture pe piele în prealabil.

3 .Care henna este cea mai bună pentru sprâncene?

Dintre toate mărcile disponibile pe scară largă, aceasta pare a fi cea mai bună henna pentru sprâncene. Oferă o culoare bogată, iar multe recenzii susțin că pata de pe piele rămâne mult timp. Este ceva mai scump decât alte mărci, dar se pare că merită.

4. Care este diferența dintre sprâncenele cu henna și nuanțarea?

Henna pentru sprancene este o solutie semipermanenta care rezista pana la doua saptamani pe piele si pana la 6 saptamani pe par. Nuantarea sprancenelor este o solutie semipermanenta care rezista pana la doua saptamani pe firele de par din sprancene si coloreaza usor pielea timp de una sau doua zile.

5. Pot să îmi ud sprâncenele după vopsirea lor cu henna?

Trebuie să țineți spâncenele uscate timp de cel puțin 12 ore! Aceasta include dușul, spălarea feței și transpirația de la antrenament. Exfolierea feței va face ca vopseaua de henna să se estompeze mai repede.

6. Am nevoie de un test epicutanat înainte de folosire?

Testele epicutanate sunt cerințe legale pentru orice tratament de păr sau de înfrumusețare care implicat vopsea sau nuanță de orice fel. Aceasta include vopsea standard de păr, balyage, toner, tentă de gene și sprâncene și multe altele.

7. Cât costă henna pentru sprâncene?

Valoarea medie a vopselei henna pentru sprâncene este de 160 lei.

8. Sprâncenele cu henna sunt mai bune decât microblading?

Dacă doriți un efect imediat și temporar, alegeți nuanțarea sprâncenelor. Dacă doriți un rezultat foarte durabil, alegeți microblading. Dacă sunteți nou în vopsirea sprâncenelor sau doriți să alegeți ceva inofensiv și natural, începeți cu nuanțarea cu henna.

9. Sprâncenele cu henna rămân negre mai mult timp?

Sprâncenelor vopsite cu henna: părul sprâncenelor va rămâne vopsit timp de 6-8 săptămâni, comparativ cu mai puțin de 4 săptămâni cu nuanțele obișnuite. Pata de pe piele de la nuanțele de henna sprâncenelor poate dura de la câteva zile până la 2 săptămâni, în funcție de tipul de piele al clientului.


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!