Recomandari pentru saloanele de cosmetica in pandemie

Recomandari pentru saloanele de cosmetica in pandemie

Pandemia a reprezentat o perioada grea pentru toata industria cosmetica. Incet-incet, lucrurile reintra pe fagasul normal, insa, pentru siguranta clientilor, dar si a personalului, saloanele de cosmetica trebuie sa respecte anumite reguli de igiena si distantare. Afla din acest articol marca Marsali Wax care sunt cele mai importante recomandari pentru saloanele de cosmetica in pandemie!

Recomandari pentru saloanele de cosmetica in pandemie


Adevarul este ca le-a fost dor clientilor sa revina in salonul de cosmetica pentru o sesiune de rasfat! Asa ca proprietarii saloanelor de cosmetica trebuie sa ii intampine in mod adecvat, respectand toate regulile de igiena si distantare. Aceasta nu este doar o obligatie legala, ci si una morala pentru siguranta clientilor tai in fata virusului COVID-19, dar si pentru siguranta angajatilor tai. Asadar, iata cele mai bune recomandari pentru saloanele de cosmetica in pandemie:




ceara profesionala pentru epilat - Marsali Wax
 

Pregatirea salonului de cosmetica in pandemie



Lucrurile la care trebuie sa acorzi cea mai mare atentie sunt:

  • distantarea sociala (atat in salonul propriu-zis, cat si in sala de asteptare),

  • obligativitatea purtarii mastii de protectie, atat de catre personal, cat si de catre clienti, in orice moment,

  • curatarea si dezinfectarea profesionala si regulata a echipamentelor si ustensilelor salonului de cosmetica, folosind substante de curatare si dezinfectare aprobate, 

  • verificarea starii de sanatate a personalului (verificarea temperaturii corporale, acordarea de concediu medical in cazul virozelor si racelilor, testarea regulata a personalului etc.),

  • respectarea de catre cosmeticieni a programarilor facute de clienti (orice intarziere inseamna o aglomerare inutila in salonul tau de cosmetica),

  • dezinfectarea regulata a tuturor suprafetelor de contact (manere de usi, intrerupatoare, etc.),

  • afisarea regulilor salonului referitoare la pandemie pe usa de la intrare (obligativitatea mastii de protectie, de exemplu).

 

Recomandari pentru clientii salonului tau


Clientii vor aprecia grija ta pentru sanatatea lor. De aceea, recomandarile pe care ar trebui sa le faci clientilor salonului tau sunt urmatoarele:

  • incurajarea programarilor online sau telefonice (pentru a reduce fluxul de oameni din salon, facilitand astfel respectarea regulii de distantare fizica),

  • incurajarea platilor cu cardul (pentru a reduce contactul fizic cu banii),

  • reiterarea obligativitatii fiecarui client de a purta masca de protectie in incinta salonului.


furnizor pentru saloane de cosmetica - Marsali Wax
 

Desigur, raman valabile si regulile generale de igiena in salon, precum prosoapele de unica folosinta din hartie pentru patul cosmetic sau de masaj. Acestea sunt cele mai importante recomandari pentru saloanele de cosmetica in pandemie. 


Vestea buna? Noi, echipa Marsali Wax, suntem alaturi de tine si de business-ul tau cu tot ce ai nevoie, de la ceara profesionala pentru epilat, pana la produse profesionale pentru gene si sprancene si toate accesoriile de care ai nevoie in salonul tau de cosmetica! Suntem mandri sa fim cel mai de incredere furnizor de produse cosmetice pentru salonul tau! 


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!